torsdag 25 februari 2010

Ninjan på shopping

Tingest torsdag.

Ninjaklanen har sovit gott i natt. Sömnskulden torde ha fått en balans efter 14 timmars sömn. Kanske gårkvällens saga om Snövit spred en förtrollelse. Idag konstaterande Yngstingen att hon är Snövit på ärten.

Ninjafantaster finns det även runt kvarteret och inte endast i vårt hushåll. En ninja-väggmålning fungerar ypperligt som kartbeskrivning.



Redan under morgonens yogapass visade temperaturen 12 grader. På dagen skulle AC i Vitzen gärna haft sällskap av Hello Kittys fläktande. I skrivandets stund visar klockan 22:20 och temperaturen 18 grader. Gissa om jag älskar detta klimat.










Kanske japanerna använder Sauna Supporter i bilen.












Nu när Hummer har gått i konkurs kanske alla börjar köra omkring i denna Hummer variant. En storlek på 100 x 80 cm. Inte lika bensinsugen som den verkliga förebilden.











Vem behöver viagra när man kan välja mellan att vara djävulen eller ängeln i sänghalmen.
Glöm tuttifrutti dofterna.











Öppna en konserv med valfri doft. I skoskåpet är denna grapedoft en bahagligare variant än sukkajaffa.











Problem med hörseln. Några skonsamma drag med svart topsy...













...och du hör grannen ovanför flytta på stolarna. Ring på och överlämna sockor till stolbenen i valfri färg/motiv för en effektiv ljuddämpning.











En av Ninjabröderna fick under dagens shoppingtur en tröja. Alla borde ha texten AIM AT THE TOP skrivet på magen. Ingen skillnad vilken väg vi tar uppför berget, men alla ska vi sikta på att nå toppen.

5 kommentarer:

  1. Uppskattar dina japanska ögonblicksbilder! Om Osaka :)

    SvaraRadera
  2. Hummer ja, vilken monsterbil, vi har en ståendes på vår gata ibland, kommer nästan inte förbi den...svarta topsy, genialt! Allt gott till dig Sue som oförtröttligt förser oss med japanska detaljer. Så kul!

    SvaraRadera
  3. åh, vad mkt roligt man kan hitta där du bor :)
    som så många gånger tidigare; jag gillar att få en inblick i din vardag borta i japan :)

    hoppas att du och din familj mår bra och att ni får en bra helg! take care! kram

    SvaraRadera
  4. Jaa, det man inte hittar i det där landet behöver man knappast. :) Har inte varit inne på länge och måste passa på att kommentera ett av dina tidigare inlägg; det där med sockerkakan. Jag har ett klart minne av våra planeringar i PF. Ojoj, vi visste nog inte så mycket om verkligheten i skolan då! :D Eller har du kanske bakat sockerkaka med dina elever för att demonstrera isländska gejsrar? Inte jag, visst har vi bakat runebergstårtor och gjort lingongott men där har det stannat.

    //Sussu

    SvaraRadera
  5. Bara vi håller ögonen öppna hinner vi se vad som finns rakt framför.

    Sussu: Tack för de många hjärtliga skratt vi fått när vi samarbetat med våra PF-projekt. Vad vore livet utan fantasi? Det är alltid bra att ha extra kryddor att ta fram ur bakfickan när fantasin puttrar på sparlåga.

    SvaraRadera