onsdag 10 juni 2009

Hjärtliga skratt


Underbart att få vakna och ligga med Yngstingen och filosofera. Hon är just i den åldern när talet är förståeligt och tankarna, liksom frågorna har ett ständigt flyt. Härlig tid!
Innan äldstingen klev upp hade jag yogat, även om focus idag stannade på ett antal Suryanamaskara A+B. Förrän vi hunnit ta första skeden av morgongröten ringde min man och bekräfta att installeringen i Osaka löpt bra. Äldstingen funderade över vem som nu ska dra ut eventuella stickor, äta upp lämnade glassar och öppna nya olivburkar.
Dagen har innehållit vaccination, hälsogranskning och utelek. Äldstingen fick sällskap av sin "själsvän". Från den stund de träffades hördes hjärtliga skratt i trädgården. Även om regnet förde oss inomhus fortsatte tösernas stojande.
Finns det något som övervinner känslan av att sitta på verandan och lyssna till ett störtregn medan fåglarna kvittrar? Fantastiskt vilken doft naturen sprider efter regn. Näsan nås av en total renhet av det fräscha potpurri som växterna frambringar tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar