torsdag 9 september 2010

Pappaeftermiddag

Tillskänkta torsdag.
Äntligen har dagen kommit när jag får krypa upp i min Älskades famn. Omslutas av äkta karlaarmar. Parfymeras av hans aftershave.

Två veckor. Så mycket som skett
i döttrarnas utveckling,
i min egen värld och
i min Älskades businessvärld.

Mycket har vi att ta igen. Äntligen är familjen samlad. Om än för någon timme varje dag.




Döttrarnas jubel stod likaså i hög sky. De fick en rejäl pappaeftermiddag. För ovanlighetens skull var det pappa som hämtade hem döttrarna från skolan och pappa som kom med och plaska till simklubben och pappa som läste godnattsagorna.

Väl hemma strålade döttrarna i kapp över alla tillskänkta gåvor. Så sent som igår undrade Äldstingen hur länge det är tills julafton. I år kom julen tidigare än beräknat.

Nu har Äldstingen tusentals läkerolpastiller att njuta av, såsom Yngstingen yttryckte sig. Att pappa hann inhandla en balettklänning Made in Finland imponerade stort på vår ballerina.




Yngstingen tillskäkta gåvor var lika uppskattade. Farmors hembakta sirapspinnar kom denna gång mer helskinnade fram än med postens leverantörer. Dessutom har döttrarna en mormor som är mån om att systrarna har likadana kläder.

Våra tacksamhetstankar till alla nära och kära!

Våra största önskningar och varmaste tankar till en speciell dag för en kär vän. Vi är med dig, om än på 8000 kilometers avstånd.

3 kommentarer:

  1. Vad härligt att ha papsen hemma igen!! Kan tro att han är minst lika glad att få vara tillbaka ho sina tre töser =) Önskar er ett avkopplande veckoslut!!!!

    SvaraRadera
  2. Härligt med pappsen hemma! Njuuut massor!!

    SvaraRadera